_
_
_
_
_
Agenda

Agenda

Art, concerts...

Art

'Objectes desclassificats'

Acumulacions i assemblages d'objectes quotidians que a través de la mirada de l'artista agafen nous sentits. Nova exposició de la col·lecció de la Fundació La Caixa, comissariada per Neus Miró, que inclou algunes darreres adquisicions. (CaixaForum. Del 12 de març al 22 d'agost. Entrada gratuïta).

Àngel Jové

Un dels històrics de l'art conceptual català presenta aquí una selecció de la seva sèrie Versus Limbus, on reprèn el tema de la serialitat amb uns treballs poètics realitzats sobre paper de petit format i ceràmica negra de Verdú. (Fundació Suñol. Nivell Zero. Del 12 de març al 8 de maig. Entrada gratuïta).

'Generació 2010'

Mostra dels treballs dels artistes joves espanyols seleccionats i guanyadors del concurs i premis de Caja Madrid. En aquesta edició, hi ha un predomini de temes socials o que reflexionen sobre l'emigració. (Capella de l'Antic Hospital. De l'11 de març al 2 de maig. Entrada gratuïta).

Jordi Socías

Exposició de les fotografies documentals i retrats que va realitzar Socías des dels anys setanta fins ara amb motiu de la publicació de la monografia publicada a PhotoBolsillo. (La Fábrica Barcelona. Fins al 9 d'abril. Entrada gratuïta).

Concerts

Dijous 11

Alberto Cortez. Càlid i intimista, el cantautor s'ha consagrat com un dels intèrprets destacats del seu gènere (Barnasants, Teatre Joventut, l'Hospitalet de Llobregat. 21.00 hores. 24 euros).

Quest. El festival de Terrassa obre el programa de concerts amb l'actuació d'aquest combo nord-americà (Festival de Jazz de Terrassa, 22.00 hores. 30 euros).

Divendres 12

OBC. El violoncel·lista Antonio Meneses i l'OBC, dirigida per Eiji Oue, interpreten Berlioz, Txaikovski, Saint-Säens i Stravinsky (Palau de Congressos de Girona, 21.00 hores. De 20 a 24 euros).

Chano Domínguez. El pianista gadità estrena el seu espectacle Cuarteto flamenco, ple de ball, ritme i flamenc (La Faràndula. Sabadell, 21.30 hores. De 25 a 30 euros).

Spandau Ballet. Els cinc components dels 80 es reuneixen per presentar el seu recopilatori, Gold. (Pavelló Olímpic de Badalona, 22.00 hores. De 48 a 58 euros).

Dissabte 13

B3: Brouwer Trio. Aquesta formació cambrística interpreta una de les seves especialitats: la música hispanoamericana (L'Auditori, 20.30 hores. Gratuït).

The Cranberries. Stars és el nou treball del grup de Dolores O'Riordan i la forma de celebrar el seu desè aniversari. (Pavelló Olímpic de Badalona, 22.oo hores. De 40 a 60 euros).

Sisa. El transcantautor celebra la reactivació dels seus enregistraments i d'una versió de Qualsevol nit pot sortir el sol. (La Carpa de Rambleros, 21.00 hores. 20 euros).

Dimecres 17

Method Mad. Gràcies a les seves rimes, s'ha convertit en un dels MC imprescindibles. El seu últim treball és Blackout! 2. (Apol·lo. Barcelona, 20.30 hores. De 23 a 28 euros).

Rosana. A les bones i a les males és el treball més rocker d'aquesta cantautora. (Festival del Mil·leni. Palau, 21.00 hores. De 18 a 54 euros).

Teatre

'La febre'

Un home sol en una habitació es planteja quina responsabilitat té en la desesperada situació dels oprimits. Monòleg de Wallace Shawn dirigit per Carlota Subirós i protagonitzat per Eduard Farelo. (Espai Lliure del Teatre Lliure. Fins al 28 de març. 24 euros).

'Silencis'

Intrigues, maltractaments i el complicat món de les relacions entre l'Orient i l'Occident. L'adaptació teatral de la novel·la del valencià Carles Cortés Silencis de Maria està dirigida per Paco Macià i interpretada per David García Coll, Eloisa M. Azorín, Gemma Galiana i Marina Castro. (Teatre del Raval. Fins al 28 de març. De 16 a 18 euros).

'A mi no em diguis amor'

Es ven com una comèdia sobre la tragèdia de l'amor... Dins el projecte T6, Marta Buchaca ha escrit i dirigit aquesta obra que compta entre el repartiment amb Jordi Banacolocha, Rosa Boladeras, Míriam Iscla, Àngels Poch i Lluís Villanueva. (Teatre Nacional de Catalunya. Fins al 4 d'abril. De 12 a 17 euros).

'Dos menos'

Dos malalts terminals revisen, en clau de comèdia, les seves il·lusions. Torna l'exitós duel interpretatiu entre Héctor Alterio i Pepe Sacristán. (Teatre Poliorama. Del 17 de març al 4 d'abril. De 24 a 30 euros).

Cinema

Curtficcions

Festival de curtmetratges que ofereix 24 curts espanyols de la darrera fornada. Aquest any, a més, hi haurà un programa de curts mexicans i un altre que recull 20 curts de tot el món. (Cinema Alexandra. Del 12 al 18 de març. www.curtficcions.org. 2 euros).

'The american astronaut'

Film de culte als Estats Units, l'opera prima de Cory McAbee és una curiosa barreja de comèdia, ciència ficció i western amb tocs de musical força simpàctica i entretinguda. (Cineambigú. Verdi Park. 16 de març. 20.30 i 22.30 hores. 6,5 euros).

Llibres

Antonio Tabucchi

L'escriptor italià tanca el cicle Pensar el futur amb una conferència sobre l'atzar. Sempre és un plaer escoltar l'autor de Sostiene Pereira, que ara publica El temps envelleix de pressa. (Empúries/Anagrama) (CCCB. 15 de març. 19.30 hores. 3 euros).

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_

Archivado En

Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_