_
_
_
_
_
Televisió

Arriben els Reis Mags!

Els Reis Mags d'Orient fan port avui a Barcelona per trobar-se amb milers de nois àvids de regals. La cavalcada de Ses Majestats pels principals carrers barcelonins serà retransmesa en directe per TVE-Catalunya a partir de les sis de la tarda. El batlle de la ciutat, Joan Clos, els rebrà al port. Allà mateix, Melcior llegirà un missatge adreçat als més petits.

Les carrosses enfilaran després el camí de la Plaça Catalunya pel carrer de Fontanella. L'equip de TVE seguirà la comitiva reial amb un dispositiu especial que inclou quinze càmeres i una comentarista de luxe: la Bruixa Lubina, un dels personatges més populars dels Lunnis. De la presentació de l'espai se n'encarreguen Raül Díaz i Daniel Domenjó, acompanyats del patge Gregori. Els nens podran visitar la bruixa Lubina en un decorat que s'instal·larà a la cruïlla del carrer de Fontanella amb Portal de l'Àngel. Al llarg del programa s'emetran vídeos de les carrosses que participen a la comitiva.

La Bruixa Lubina dels populars Lunnis farà de comentarista a la cavalcada de TVE

Aquests dies, els Reis Mags són ubics. TV-3 retransmet en directe la seva arribada a L'Hospitalet de Llobregat, on tenen a la seva disposició el Palauet de Can Boixeres. La televisió catalana començarà a emetre la cavalcada pels carrers de L'Hospitalet a partir de les set de la tarda. Els presentadors de l'espai són Xavi Abad i Xantal Llavina, amb la col·laboració de dos esbojarrats personatges del Club Super3: el Lèmak i la Kès.

A més, TV-3 reforça avui la programació infantil amb l'emissió de Les tres bessones i l'enigma de Don Quixot (17.15), una nova aventura de les tres germanetes creades per Roser Capdevila, que en aquesta ocasió viatjaran a l'antiga Barcelona de fa quatre segles per trobar una pàgina perduda de la novel·la de Cervantes. A la mateixa cadena, els nostàlgics podran retrobar-se demà (15.30) amb un clàssic del millor cinema d'animació: Dumbo (1941), una de les produccions més inoblidables de Walt Disney protagonitzada per un petit elefant que pateix les burles dels seus companys per les seves enormes orelles. Gràcies a l'ajuda del simpàtic ratolinet Timothy, l'elefantet acabarà convertit en una gran estrella del circ.

Els Reis Mags també seran presents a la graella de Barcelona TV, si bé aquesta cadena no retransmetrà en directe la tradicional cavalcada. Al final del programa La Tarda (16.55), presentat per Elisenda Roca i Adam Martín, es passarà un resum amb imatges gravades de l'esdeveniment més esperat pels petits de la casa.

Per desgràcia, no tots els nens poden gaudir de regals en aquestes dates tan nadalenques i consumistes. Campanyes solidàries com Cap nen sense joguina, de Ràdio Barcelona, permeten alleugerir aquesta mancança. La caseta per donar joguines noves estarà instal·lada avui davant de l'emissora (carrer de Casp, 6) des de les 10.30 fins a la una de la matinada. Les joguines que es recullin durant la campanya es repartiran entre els nens de diversos hospitals i entitats socials de Barcelona, com el centre d'acollida Sant Josep de la Muntanya i l'Hospital de Sant Pau.

A la nit, Ràdio Barcelona emetrà a més una marató solidària amb el mateix objectiu, que començarà a les 21.00 hores i conclourà a les cinc de la matinada, programa on se subhastaran objectes donats per persones famoses, entre els quals hi ha un dibuix de Tim Burton per a la seva última pel·lícula, La núvia cadàver.

Regístrate gratis para seguir leyendo

Si tienes cuenta en EL PAÍS, puedes utilizarla para identificarte
_
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
Recomendaciones EL PAÍS
_
_